News
Innoverend bandenwisselconcept

De jaarlijkse wissel van winter- naar zomerbanden (en terug) is voor heel wat vlootbeheerders telkens weer een puzzel van formaat. Een innoverend bandenwisselconcept voor het vlootbeheer van Concentra/Corelia werd uitgewerkt en kwam mede tot stand door de samenwerking met Herva inflatables.


 
Jouw zomerevenement met een inflatable

“Wij verkopen (geen) lucht”

Hoewel online marketing en social media de dag van vandaag zeer “hot” zijn, is fysiek aanwezig en zichtbaar zijn voor uw klanten nog steeds onontbeerlijk. Maar hoe trekt u, tussen alle andere reclame, de aandacht van uw klanten? Opblaasbare reclame is hiervoor het middel bij uitstek!

Herva Inflatables verkent voortdurend nieuwe mogelijkheden voor het creëren van opvallende en sensationele reclame. Wij nodigen u uit om samen met ons te dromen en ideeën op te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos, the sky is the limit!

Ontdek hieronder alle mogelijkheden.
 
The Voice van Vlaanderen

Herva inflatables maakte voor de roadshow van The Voice van Vlaanderen twee opblaasbare handen. Aan de ingang werd het publiek verwelkomd door zowel een linker- als een rechterhand met bijhorende microfoon van 4 meter hoog.

 
Flanders Classics

De ronde van vlaandere inflatable realisatie

De inflatables divisie van Herva geeft 2D designs een extra dimensie en creëerde speciaal voor de ronde van vlaanderen een 5 meter hoge inflatable versie van het "app"-figuurtje dat werd ontworpen door Kamagurka!

 


Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23