Vragen over kleine luchtdichte inflatables

Is het mogelijk van kleine orders te plaatsen?

Onze kleine luchtdichte inflatables, zoals strandballen, bootjes, luchtbedden en vele andere producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben geen standaard strandbal in stock die we achteraf bedrukken met een logo. We beginnen een productie van de grond af wanneer u bestelt. Het is niet goedkoop om een klein aantal van deze inflatables op maat te maken, er moet basismateriaal besteld worden in een bepaalde kleur, er moeten zeefdrukkaders aangemaakt worden, alsook koperen mallen voor het lassen van dit soort inflatables. Hierdoor geldt voor de kleine luchtdichte inflatables een minimum aantal. Dit minimum aantal is afhankelijk van het type en van de grootte. (er moet namelijk een minimum aantal m² basis stof afgenomen worden bij de pvc-leverancier) Dit geeft dat er absoluut minimum aantal van tussen de 100 en 500 stuks. Voor simpele items zoals strandballen is dit 1000stuks en voor bangbang-sticks is dit 5000sets. Deze absolute minimum word gehandhaafd om de productie rendabel te maken voor zowel u als voor ons. In ruil krijg je een uniek product in uw eigen ontwerp.

Heeft u andere inflatables dan die op de website?

Omdat ze zijn allemaal op maat gemaakt worden, kunnen we precies de inflatable maken die u wilt. Wij zijn enkel begrenst door de grenzen van uw fantasie. Op onze website staan enkele voorbeelden om u op weg te helpen!

 

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23