Vragen over grote luchtdichte inflatables (met pomp of helium)

Wat is het verschil tussen een grote luchtdichte inflatable en een inflatable met een blower?

Een inflatable met een blower, bijvoorbeeld een tent of een boog heeft een ingebouwde of externe blower die contant elektriciteit nodig heeft. Deze inflatables worden geproduceerd uit zeer sterk materiaal. Deze inflatables zijn geschikt voor outdoor-gebruik en hebben een lange levensduur en een hoge duurzaamheid. De kwaliteit is vergelijkbaar met die van een springkasteel.

Een grote luchtdichte inflatable heeft geen blower en vereist geen constante beschikbaarheid van elektriciteit. Deze inflatables worden gevuld met lucht via een ventiel dat zichzelf afsluit na opblazen. Wij raden u wel aan een elektrische luchtpomp te gebruiken voor het opblazen, gezien de enorme benodigde hoeveelheid lucht. De luchtdichte inflatables worden meestal geproduceerd in een materiaal dat lijkt op dat van een goede kwaliteit opblaasbaar zwembad of van een vergelijkbare boot. Wanneer het product lucht verliest dient men gewoon bij te blazen.

Kan ik deze inflatables outdoor gebruiken?

Een grote luchtdichte inflatable heeft vele toepassingen. Wij raden aan hen te gebruiken voor korte termijn outdoor acties of voor indoor gebruik zoals tentoonstellingen, beurzen, etc.

Hoe lang duurt het om een grote luchtdichte inflatable op te blazen?

Laat ons u een voorbeeld geven: een opblaasbare ballon met een diameter van twee meter duurt ongeveer. 30-40 min. om op te blazen met een elektrische luchtpomp.

Kan ik het product meerdere keren gebruiken?

Dit hangt af van de kwaliteit van het materiaal. Wij bieden inflatables in verschillende materialen. Wij verkopen sommige goedkope inflatables als wegwerpproducten, maar als je ze uit de buurt van scherpe voorwerpen houdt en zorg draagt voor het product, kunt u meerdere keren gebruik maken van deze inflatables. Wij bieden hier op echter geen garantie. Als u product meerdere malen wenst te gebruiken, vraag dan naar een sterke kwaliteit.

Wat moet ik doen als het product kapot gaat?

Indien het een klein gaatje of scheur betreft kunnen wij dit voor u steeds repareren. Als het gaat om een grote scheur, kan dit niet worden gerepareerd.

Kan ik ook gebruik maken van het product met helium?

Ja, een grote luchtdichte inflatable kan in principe worden gevuld met helium en omgebouwd tot een zwevende ballon, bevestigd aan de grond. In principe is een luchtdichte inflatable met pomp hetzelfde als een helium luchtballon. Maar je moet de keuze maken bij uw bestelling of het product moet worden opgeblazen met lucht of helium. Een helium inflatable is niet voorzien van een ventiel maar heeft een slang om deze bij de vullen. Ook moet uitgerekend worden of in een product genoeg helium kan om het product te doen zweven. Indien het product te klein is het volume helium te klein om het gewicht van de inflatable te compenseren.

 

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23