Vragen over inflatables met blower

Heeft de inflatable constante luchttoevoer nodig?

Ja een inflatable met een blower, zoals een inflatable tent, inflatable boog of een Giant replica, heeft een constante luchttoevoer en bij gevolg ook elektriciteit nodig. Een interne blower bevindt zich in het product aan de basis, een externe blower wordt dmv. een buis met klitteband aan de inflatable bevestigd. Beiden werken op 220volt - dus gewoon stekker in het stopcontact en opblazen.

Is het makkelijk om uit te pakken en inpakken?

Ja, een inflatable met een blower is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het product wordt geleverd in een draagtas. Pak het product uit en vouw het op de grond zo veel mogelijk uit. Zoek de ingebouwde blower (of koppel de externe blower aan) en steek de stekker in het stopcontact. De inflatable blaast zichzelf op en behoeft enkel een helpende hand voor steun en richting. De inflatable kan dan worden verankerd met touwen en zandzakken of grondpinnen indien nodig.

Wanneer de inflatable neergehaald moet worden, trekt u gewoon de stekker uit en opent u de ritsen om de lucht te laten ontsnappen. Duw alle lucht uit de inflatable, rol hem op en berg hem op in de transporttas. Zorg ervoor dat het product volledig droog is voordat hij ingepakt wordt om schimmel te voorkomen.

Kan een inflatable met blower outdoor gebruikt worden?

Een inflatable met blower is ideaal voor outdoor gebruik. De sterke materialen zijn bestand meeste externe invloeden en de blower houdt de inflatable rechtop. Wij adviseren echter dat een inflatable niet wordt gebruikt in sterke wind.

 

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23