Ik wil graag bestellen. Hoe werkt het?

Bent u ook enthousiast over het idee van het gebruik van Inflatable reclame als spectaculaire marketing voor uw product? En heb je al een leuk idee? Herva inflatables zet uw dromen om in werkelijkheid in drie eenvoudige stappen:

Stap 1: U heeft een idee

Indien u al een aantal redelijk concrete ideeën heeft, kunt u ons bellen of een e-mail met uw ideeën te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Als uw idee nog maar een gedachte of een vaag begrip is, kunnen wij u helpen met tips en ideeën, en misschien een snelle schets maken ter verduidelijking. Je krijgt ook advies over de verschillende mogelijkheden, technische beperkingen en over het voor soort inflatable dat u nodig heeft om uw doel te bereiken.

Stap 2: Het idee wordt omgezet in een 2D of 3D-ontwerp.

Wanneer uw idee concreet is maken wij op basis van uw idee een 2D- of 3D-ontwerp, afhankelijk van het type inflatable, met een goede weergave van het eindproduct. In dit ontwerp kunnen wij door u aangeleverde kleuren, logo's of foto's (hoe bestanden aanleveren?) verwerken. Na mogelijke wijzigingen komt uiteindelijk de goedkeuring van de kleuren en het ontwerp en bent u klaar voor stap 3.

Stap 3: U bent bijna klaar.

Uw product wordt gemaakt door competente professionals en aan u geleverd in een draagtas met alle benodigde accessoires voor de installatie. Als u advies nodig heeft voor het opzetten van de inflatables, helpen we u graag voort. De levertijd is afhankelijk van het type inflatable, voor grote inflatables zoals bogen, tenten, giant replica's ets moet je rekenen op 4 weken vanaf goedgekeurde ontwerpen, kleine Pos inflatables zitten rond de 8-9weken levertijd. Uiteraard kan alles sneller indien nodig. Heeft u iets dringend? Contacteer ons!

U bent nu klaar om uw product op de markt met opvallende en aandacht maken reclame.

 

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23