Waarom gebruik maken van opblaasbare reclame en is het de moeite waard?

Opblaasbare reclame, het spreekt uiteraard voor zich dat aandacht trekken en verhogen van uw zichtbaarheid zorgen voor brand awareness en stimuleren verkoop.

Hieronder vindt u een iets uitgebreider waarom onze inflatables ideaal zijn voor uw event of bedrijf!

- Opblaasbare reclame trekt de aandacht

Om de verkoop te boosten, moet u eerst de aandacht trekken. Onze reclame inflatables zijn spectaculaire aandachttrekkers en laat een blijvende indruk na. Outdoor inflatable reclame kan letterlijk het verkeer stoppen zorgen dat mensen omkijken. Inflatable reclame is een ware blikvanger en kan het bezoek aan uw website, winkel, bedrijf of evenement verhogen en zo uw verkoop stimuleren. Een extra bonus is grote media-aandacht, wat u soms GRATIS spectaculaire reclame kan opleveren.

- Opblaasbare reclame versterkt uw merk

Branding - in zijn meest elementaire vorm - is een poging om herinneringen in consumenten te creëren. Wat is meer memorabel dan een opblaasbare 15 meter Giant versie van uw product? De diepe indruk die onze inflatables nalaten is krachtig en zeer nuttig voor het verbeteren en onderhouden van merkbekendheid en merkentrouw.

- Opblaasbare reclame speelt in op emotie

De meeste aankoopbeslissingen worden genomen op basis van emoties - niet logica. Inflatables zorgen voor een "feel good"- gevoel doordat ze onbewust gelinkt worden aan springkastelen, opblaasbootjes en ander opblaasbaar speelgoed. Doordat inflatables een emotionele band met de consument te bereiken, heeft u een groot voordeel ten opzichte van uw concurrenten!

- Opblaasbare reclame zorgt voor eenvoudige implementatie van campagnes

De meerderheid van de marketeers hebben waarschijnlijk al moeilijkheden gehad met het organiseren van een evenement en ontdekt dat niets zo makkelijk is als het lijkt. Ook Point of sale marketing is vaak problematisch door een gebrek aan ruimte of mobiliteit. Onze Giant replicas, inflatable tenten en inflatable bogen, zijn eenvoudig op te stellen, en uiterst compact wanneer niet opgeblazen, waardoor ze gemakkelijk te transporteren en te stockeren zijn. Met opblaasbare reclame, kunt u eenvoudig marketing evenementen en campagnes implementeren!

- Blijf binnen budget

Zeer weinig bedrijven en organisaties hebben een onbeperkte hoeveelheid geld om toe te wijden aan marketing. Inflatable reclame is verkrijgbaar in verschillende soorten, en er is zeker een die past bij uw behoeften en binnen uw budget. Wij doen ons uiterste best om u het best te adviseren welk product u het best neemt om maximale zichtbaarheid uit uw beschikbaar budget te halen. Uiteraard doen we dit alles zonder toegevingen te doen op gebied van kwaliteit, waardoor u gerust kan zijn dat al onze producten een zeer hoge levensduur hebben! Daarnaast werpen onze inflatables natuurlijk ook snel hun vruchten af in de vorm van verhoogde verkoop en verhoogde brand awareness.  

 

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23